Nieuwsbrief

De CAL start op 15 november 2022. De vier delen komen uit op: 15, 22, 29 november en 6 december 2022. De patronen zijn te volgen via de Durable Facebookgroep.

Ho, ho, ho! Leg jouw haaknaalden maar alvast klaar, want deze winter komt Durable met een hele lieve en superzachte CAL (Crochet Along)! Deze schattige kerstman ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook enorm knuffelbaar door het zachte Durable Velvet garen. In 4 weken ga je aan de slag met deze Kerstman zodat hij op tijd klaar is voor de feestdagen.
Voor de Kerstman CAL werken wij samen met Annemarie van Houte. Met haar driedelige boekenreeks ‘Groots haken’ en diverse patroonboekjes voor Uitgeverij CuteDutch inspireert zij hakende creatievelingen met haar schattige en lieve knuffels, grappige speelgoed, warme sjaals en accessoires.
Annemarie is begonnen met haken tijdens haar opleiding gezondheidswetenschappen en drukke baan op de Intensive Care. Dit bleek de ideale ontspanning te zijn en haar haaknaald heeft ze dan ook niet meer losgelaten. Vanuit het proefhaken is ze steeds meer haar creativiteit gaan ontdekken. Inmiddels is ze onder de naam Any Woods fulltime ontwerpster voor Uitgeverij CuteDutch en heeft ze ook voor Durable al verschillende haakpatronen gemaakt.
Voor aankomende winter heeft ze deze Grootse Kerstman ontworpen. “Iedere keer geeft het weer een ‘Groots’ gevoel om een bolletje garen om te kunnen toveren in zoiets als deze knuffelkerstman. Ik hoop dat iedereen die deze CAL gaat haken dit grootse gevoel ook zo gaat ervaren en daarna heerlijk kan nagenieten van deze zelfgehaakte lieverd”, vertelt Annemarie.
De Kerstman is gehaakt met Durable Velvet, wat één van Annemaries favoriete garens is voor het maken van knuffels. “Ik haak graag met Durable Velvet vanwege de zachtheid en de toffe structuur van het garen. Hierdoor kun je de Kerstman niet alleen neerzetten, maar is het ook een perfecte knuffelvriend.”

 

Yarn The after Party - Nederlandstalig

Update 22 november 2022:

Gewijzigde openingsuren vanaf dinsdag 22 november 2022

   Dinsdag: 18u00 tot 21u30

   Woensdag: 18u00 tot 21u30

   Zaterdag: 10u00 tot 17u00

Update maart 2022:

Voor ieders veiligheid vragen we aan onze klanten om tot eind maart 2022 een mondmasker te dragen tijdens je bezoek aan onze hobby-winkel.

Wij danken jullie voor jullie begrip

Update februari 2022:

Wegens een covid-19 besmetting zal de winkel gesloten zijn van 5/3/2022 tem 11/3/2022 - verlenging quarantaine

Wegens een covid-19 besmetting zal de winkel gesloten zijn van 25/2/2022 tem 4/3/2022 - Quarantaine